Hitta rätt resurs till er - Samarbetspartners

Ackrediterade laboratoriemätningar

I uppdrag som innehåller en väsentlig del laboratoriemätningar kan det vara effektivt att göra ett offertunderlag och skicka till flera laboratorier. Därefter förbereder vi gemensamt provningarna så att de ger kunden maximal nytta till minimal kostnad.

Konsultnätverk - Projektering, ackrediterade fältmätningar m.m.

Jag samarbetar med flera konsultföretag, exempelvis ÅF och WSP, som är ackrediterade för fältmätningar och har en stor bredd i sin akustik- och vibrationsverksamhet. Akustikbyrån i Stockholm har jag haft stor hjälp av och Akustikverkstan har hjälpt till med ackrediterade eller förenklade laboratoriemätningar.

Klas Hagberg som är affärsområdeschef på WSP Akustik och jag är rådgivare till Boverket i frågor kring regelverk, med kopplingar till olika forskningsprojekt.

Via mitt webforum ISAC hjälper ett stort antal akustikkonsulter över hela Norden varandra.

Kontakta mig, så diskuterar vi vad som passar bäst för era behov.

Jag tar reda på vem som vet!

Jag söker rätt på den som är bästa parten för er, genom ett brett nätverk inom både industrin och forskarvärlden. Genom SP:s småföretagsservice, Chalmers industriteknik och EU:s teknikdatabas EEN kan jag ställa frågor som har med såväl akustik som andra frågor att göra. Fråga mig - det värsta som kan hända är att jag inte hittar någon!

Länkar

ISAC - expertforum
LTU - Luleå tekniska universitet
Chalmers - teknisk akustik
SBUF - Svenska byggbranschens utvecklingsfond